Jeżeli smażymy mięso to pod koniec warto przykryć patelnie ,a mięso nie będzie wysuszone. Aby mięso nie rozpadło się przy pieczeniu ,najlepiej związać je nitką lub spiąć szpadkami.
Przed podaniem gdy mięso nieco ostygnie zdjąć nitki. Aby mięso było smaczne trzeba je obsmażyć na patelni , zdjąć, wsypać paprykę, pomieszać, zalać wodą i dopiero dusić.
Warto też pamiętać ,że do białego mięsa należy dodawać białego pieprzu. Jeżeli chodzi o dekoracje to proponuje dekorować potrawy szczypiorkiem, natką pietruszki - będą smaczniejsze i zdrowsze.
Przed podaniem gdy mięso nieco ostygnie zdjąć nitki. Aby mięso było smaczne trzeba je obsmażyć na patelni , zdjąć, wsypać paprykę, pomieszać, zalać wodą i dopiero dusić.
Warto też pamiętać ,że do białego mięsa należy dodawać białego pieprzu. Jeżeli chodzi o dekoracje to proponuje dekorować potrawy szczypiorkiem, natką pietruszki - będą smaczniejsze i zdrowsze.