
KOKTAJL Z MARCHWI: zawiera witaminy w których niezwykle wiele karotenu, czyli prowitaminy A. Gwarantuje ona dobrą kondycję naszych oczu. Działa przeciwbakteryjnie i wzmacniająco. Jest także eliksirem urody - wzmacnia włosy i paznokcie, ujędrnia skórę i odżywia cerę.KOKTAJL Z POMIDORÓW: u osób pijących go w dużych ilościach zmniejsza się ryzyko zachorowania na niektóre choroby nowotworowe, np. raka prostaty. Doskonały także dla osób, które zagrożone są wystąpieniem chorób serca. KOKTAJL Z BURAKÓW: doskonałe źródło kwasu foliowego i potasu. Szczególnie polecany kobietom w ciąży. Polecany także jako doskonały preparat zwalniajacy proces starzenia się. Podnoszacy odporność i spowalniajacy przebieg niektórych chorób cywilizacyjnych. KOKTAJL Z SELERA: ( liści lub korzeni), wzmacnia układ nerwowy i uspakaja.Wspomaga leczenie nerek i pęcherza. Polecany w kuracji odchudzającej i przy oczyszczaniu organizmu. KOKTAJL Z CEBULI: działa bakteriobujczo i pobudza wydzielanie soków trawiennych. Poprawia pracę pęcherza. Zapobiega powstawaniu miażdżycy. Medycyna naturalna poleca go jako remedium na kaszel, katar i przeziębienie.