KOKTAJL Z JABŁEK: Prawdziwy eliksir zdrowia. Poprawia perystaltykę jelit i zapobiega chorobom układu pokarmowego. Uelastycznia naczynia krwionośne i zapobiega miażdżycy. KOKTAJL Z ANANASA: Ma specyficzny, słodki smak. Owoc zawiera dużo witaminy C oraz enzym, który ułatwia trawienie białek i tłuszczów. Jest przy tym niskokaloryczny. KOKTAJL Z BRZOSKWIŃ: Jeden owoc pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminę A. Dostarcza nam także mnóstwo potasu. KOKTAJL Z POMARAŃCZY: Zawiera m.in. naturalne przeciwutleniacze będące orężem w walce z wolnymi rodnikami. KOKTAJL Z GREJPFRUTA: Gasi pragnienie i działa odświeżająco. Składniki w nim zawarte przyspieszają przemianę materii, regulują trawienie, mają dobroczynny wpływ na układ krążenia. Organizmowi dostarczają potasu, wapnia, fosforu, magnezu, żelaza, cynku, witamin z grupy B oraz kwasu foliowego. KOKTAJL Z BANANÓW: Daje uczucie sytości - warto go wypić przed posiłkiem. Czerpiemy z niego witaminę C, potas, wapń, fosfor, żelazo. To doskonały balsam na chory układ pokarmowy