FARSZ Z SEREM ROKPOLEM:
Składniki: 2 żółtka 3 dag sera rokpolu 1 łyżeczka posiekanego szczypiorku sól pieprz
FARSZ RÓŻOWY:
Składniki: 2 żółtka 2 łyżki chudego twarogu 1 łyżka przecieru pomidorowego 1/4 łyżeczki przyprawy chili sól
FARSZ Z SZYNKĄ:
Składniki: 2 żółtka 1 łyżka posiekanej szynki 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1 łyżka posiekanej czerwonej papryki 1 łyżka majonezu sól pieprz
FARSZ ŻÓŁTOZIELONY:
Składniki: 2 żółtka 2 łyżki bryndzy 1 łyżka posiekanej natki pietruszki sól pieprz Przyrządzanie: Składniki z poszczególnych farszów utrzeć na jednolitą masę. Połówki białek ułożyć na półmisku i szprycą wyciskać na każdą z nich rozetkę z farszu. Napełnione różnymi farszami połówki jajek udekorować według uznania: plasterkami ogórka, kawałkami papryki, zielonym groszkiem, listkami pietruszki.
Składniki: 2 żółtka 3 dag sera rokpolu 1 łyżeczka posiekanego szczypiorku sól pieprz
FARSZ RÓŻOWY:
Składniki: 2 żółtka 2 łyżki chudego twarogu 1 łyżka przecieru pomidorowego 1/4 łyżeczki przyprawy chili sól
FARSZ Z SZYNKĄ:
Składniki: 2 żółtka 1 łyżka posiekanej szynki 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1 łyżka posiekanej czerwonej papryki 1 łyżka majonezu sól pieprz
FARSZ ŻÓŁTOZIELONY:
Składniki: 2 żółtka 2 łyżki bryndzy 1 łyżka posiekanej natki pietruszki sól pieprz Przyrządzanie: Składniki z poszczególnych farszów utrzeć na jednolitą masę. Połówki białek ułożyć na półmisku i szprycą wyciskać na każdą z nich rozetkę z farszu. Napełnione różnymi farszami połówki jajek udekorować według uznania: plasterkami ogórka, kawałkami papryki, zielonym groszkiem, listkami pietruszki.