Burger powstał jako hołd dla amerykańskiego Narodowego Miesiąca Burgera (w niektórych kręgach zwanego po prostu majem), a jego składniki to prawdziwa pierwsza klasa – japońska wołowina Waygu aromatyzowana mieszanką białych trufli i dziesięciu ziół z solą morską z Oceanu Spokojnego.
Wierzch burgera przykryty jest ręcznie robionym serem cheddar, powoli dojrzewającym przez półtora roku na farmie znanego mistrza Jamesa Montgomery’ego z Somerset z Anglii. W skład hamburgera wchodzą także czarne trufle, smażone przepiórczo jajo, creme fraiche i kawior z kaługi.
Wszystkie składniki trzymane są w całości przy pomocy złotej designerskiej wykałaczki zdobionej diamentami.
Dochód ze sprzedaży burgerów zasili w dużej mierze nowojorskie organizacje dobroczynne opiekujące się bezdomnymi.
Wierzch burgera przykryty jest ręcznie robionym serem cheddar, powoli dojrzewającym przez półtora roku na farmie znanego mistrza Jamesa Montgomery’ego z Somerset z Anglii. W skład hamburgera wchodzą także czarne trufle, smażone przepiórczo jajo, creme fraiche i kawior z kaługi.
Wszystkie składniki trzymane są w całości przy pomocy złotej designerskiej wykałaczki zdobionej diamentami.
Dochód ze sprzedaży burgerów zasili w dużej mierze nowojorskie organizacje dobroczynne opiekujące się bezdomnymi.
Gość