Składniki
ryż do sushi, krewetki królewskie, chrzan „wasabi”
Sposób wykonania
Wygniatamy około 10 gram ryżu, formując owalny kształt (przykład na zdjęciu). Krewetkę delikatnie smarujemy od spodu chrzanem „wasabi” i nakładamy dociskając dwoma palcami na uformowany ryż.
http://sushiconsultants.pl/
Rezerwacje:
Krzysztof Nowosielski
tel:502-394-924
email: biuro@sushiconsultants.pl
ryż do sushi, krewetki królewskie, chrzan „wasabi”
Sposób wykonania
Wygniatamy około 10 gram ryżu, formując owalny kształt (przykład na zdjęciu). Krewetkę delikatnie smarujemy od spodu chrzanem „wasabi” i nakładamy dociskając dwoma palcami na uformowany ryż.
http://sushiconsultants.pl/
Rezerwacje:
Krzysztof Nowosielski
tel:502-394-924
email: biuro@sushiconsultants.pl