Znaleziono: 1212 w dziale przepisy

Szukano: bakłażan

Bakłażan faszerowany mięsem mielonym

Bakłażan faszerowany mięsem mielonym

Bakłażan to warzywo, które można przygotować na wiele sposobów. Pieczony, grillowany, smażony – zawsze smakuje znakomicie. Jedną z opcji jest bakłażan nadziewany mięsem mielonym. Ta propozycja świetnie sprawdzi się na różnego rodzaju imprezy. Ta potrawa jest szybka i prosta w przygotowaniu. Dlatego jeśli nie masz pomysłu na obiad lub przystawkę na gorąco – sięgnij po przepisy na bakłażana nadziewanego mięsem – wołowym, wieprzowym lub drobiowym.

Bakłażan faszerowany warzywami

Bakłażan faszerowany warzywami

Masz ochotę na bakłażana nadziewanego w wersji wegetariańskiej? Wystarczy, że farsz mięsny zamienisz na ten z gotowanych lub konserwowych warzyw. Całość wystarczy połączyć z kaszą lub wybranym gęstym sosem. Świetnie do tego celu sprawdzi się beszamel. Bakłażana nadziewanego warzywami wystarczy zapiec w 180 st. C przez ok. 20-30 minut, by cieszyć się pysznym obiadem. Użyj do tej potrawy ulubione składniki i zachwyć się jego smakiem. Szczególnie, że całe danie zrobisz naprawdę błyskawicznie!

Leczo wielowarzywne

Leczo wielowarzywne

ajo ajo
1

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Mintaj w warzywach

Mintaj w warzywach

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Ratatouille

Ratatouille

Kniejson Kniejson

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Kofty Ekmek

Kofty Ekmek

kontakt1982 kontakt1982

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Stek z łososia

Stek z łososia

redakcja redakcja

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Kolorowa tarta

Kolorowa tarta

Gosia85 Gosia85
3

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Warzywna eksplozja

Warzywna eksplozja

darmiona darmiona
1

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Zapiekanka z rurkami

Zapiekanka z rurkami

2

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Makaron po chińsku

Makaron po chińsku

niska1 niska1

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę: