Szef kuchni z jedyną w Polsce gwiazdką Michelin i 14 pasjonatów gotowania. Kobiety kontra mężczyźni! Dostali profesjonalną restaurację i w pełni wyposażoną kuchnię. Mieszkają w jednym domu. Walczą o jedną nagrodę - 100 tys. złotych i wymarzoną pracę w Atelier Amaro. Teraz mają tylko jedno zadanie - przetrwać piekło! Już 8 kwietnia Mojciech Modest Amaro otworzy drzwi najgorętszej restauracji w Polsce - Hell's Kitchen. Zapraszamy do oglądania!
- Widzowie muszą się przygotować na wstrząs, jeśli po "Top Chefie" uznali mnie za spokojnego. Będzie dużo emocji i łez. To emocjonalny rollercoaster. Stres jest wielki, bo i oczekiwania są wysokie: nie dość że wygrana jest wielka - 100 tys. złotych i praca w Atelier Amaro - to jeszcze restauracja, którą prowadzimy nie jest ściemą. Funkcjonuje normalnie i ma gości o określonych wymaganiach. Moim podopiecznym trzęsą się ręce, a strach paraliżuje im umysły - mówi Wojciech Modest Amaro.
W roli sous szefów - pomocników Wojciecha Modesta Amaro - zobaczymy znanych z programu Top Chef Dariusza Kuźniaka i Piotra Ślusarza.
Szef Amaro zdradza swój sposób na reprymendę: - Jesteśmy w kuchni, więc tu nie ma czasu na kwieciste przemowy czy rozwijanie czerwonego dywanu przed kimś, kto ugotował smaczną zupę. Wszystko komunikuję w krótkich, żołnierskich słowach.
Zapytany o przekleństwa - Amaro odpowiada:- Pojawiają się, oczywiście Wychowałem się w kuchni angielskiej restauracji, gdzie preferowano taki właśnie prosty sposób nauczania. Jak widać, nic złego mi się nie stało. Co więcej: przekaz docierał do mnie szybko i był konstruktywny.
Pierwsza polska edycja najsłynniejszego kulinarnego reality show na świecie - "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" już dzisiaj w telewizji Polsat!
"Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" to nie jest program dla słabeuszy. Kulinarny kunszt, wyścig z czasem, gigantyczny stres i presja. Emocje na granicy histerii, walka z sobą w dążeniu do przygotowania perfekcyjnego dania. To i wiele innych wyzwań czeka 14 uczestników za drzwiami najsłynniejszej restauracji na świecie - Hell’s Kitchen. Kto wytrzyma presję jaką będzie wywierać na uczestnikach Wojciech Modest Amaro? Kogo pochwali, a kogo zmiażdży?
- Widzowie muszą się przygotować na wstrząs, jeśli po "Top Chefie" uznali mnie za spokojnego. Będzie dużo emocji i łez. To emocjonalny rollercoaster. Stres jest wielki, bo i oczekiwania są wysokie: nie dość że wygrana jest wielka - 100 tys. złotych i praca w Atelier Amaro - to jeszcze restauracja, którą prowadzimy nie jest ściemą. Funkcjonuje normalnie i ma gości o określonych wymaganiach. Moim podopiecznym trzęsą się ręce, a strach paraliżuje im umysły - mówi Wojciech Modest Amaro.
W roli sous szefów - pomocników Wojciecha Modesta Amaro - zobaczymy znanych z programu Top Chef Dariusza Kuźniaka i Piotra Ślusarza.
Szef Amaro zdradza swój sposób na reprymendę: - Jesteśmy w kuchni, więc tu nie ma czasu na kwieciste przemowy czy rozwijanie czerwonego dywanu przed kimś, kto ugotował smaczną zupę. Wszystko komunikuję w krótkich, żołnierskich słowach.
Zapytany o przekleństwa - Amaro odpowiada:- Pojawiają się, oczywiście Wychowałem się w kuchni angielskiej restauracji, gdzie preferowano taki właśnie prosty sposób nauczania. Jak widać, nic złego mi się nie stało. Co więcej: przekaz docierał do mnie szybko i był konstruktywny.
Pierwsza polska edycja najsłynniejszego kulinarnego reality show na świecie - "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" już dzisiaj w telewizji Polsat!
"Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" to nie jest program dla słabeuszy. Kulinarny kunszt, wyścig z czasem, gigantyczny stres i presja. Emocje na granicy histerii, walka z sobą w dążeniu do przygotowania perfekcyjnego dania. To i wiele innych wyzwań czeka 14 uczestników za drzwiami najsłynniejszej restauracji na świecie - Hell’s Kitchen. Kto wytrzyma presję jaką będzie wywierać na uczestnikach Wojciech Modest Amaro? Kogo pochwali, a kogo zmiażdży?
kołczu
Ankha