Wzmacnia od środka. Przywraca do równowagi. Uspokaja żołądek. Pieści skórę - tak swoją ulubioną kaszę opisuje w książce Beata Pawlikowska. Jak zaznacza autorka - to produkt, po który sięga zawsze, gdy tylko wraca ze swoich wypraw. To ona stawia ją na nogi po wielu tygodniach głodowania, pożywiania się tym, czego nie lubi aby przetrwać.
W „Kaszy jaglanej” można znaleźć ponad 150 nowych przepisów na jaglankę. Wśród nich ciekawe pomysły na energetyczne śniadania, domowe chleby, słodkie desery a nawet sosy na bazie kaszy. Dzięki temu autorka udowadnia, że kasza jaglana jest produktem, który można wszechstronnie wykorzystać w kuchni. A biorąc pod uwagę jej właściwości - należy to robić jak najczęściej!
Książkę znajdziecie na stronie Empik.com
fot. materiały prasowe
W „Kaszy jaglanej” można znaleźć ponad 150 nowych przepisów na jaglankę. Wśród nich ciekawe pomysły na energetyczne śniadania, domowe chleby, słodkie desery a nawet sosy na bazie kaszy. Dzięki temu autorka udowadnia, że kasza jaglana jest produktem, który można wszechstronnie wykorzystać w kuchni. A biorąc pod uwagę jej właściwości - należy to robić jak najczęściej!
Książkę znajdziecie na stronie Empik.com