Moczenie śledzi

justyna748 - Porady kulinarne: Moczenie śledzi offline

Szef Kuchni
Artykuły: 5
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Moczenie śledzi
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Zadowalające efekty moczenia śledzi.


Nim zamarynujemy śledzie, musimy je moczyć przez kilka godzin, najlepiej w tłustym mleku. Dzięki temu będą one miały delikatny smak i złagodzony charakterystyczny zapach. Znakomitym pomysłem jest też moczenie śledzi w wodzie z ziołami i przyprawami korzennymi.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Moczenie śledzi  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane