Moczenie śledzi

justyna748 - Porady kulinarne: Moczenie śledzi offline

Szef Kuchni
Artykuły: 5
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Moczenie śledzi
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Zadowalające efekty moczenia śledzi.


Nim zamarynujemy śledzie, musimy je moczyć przez kilka godzin, najlepiej w tłustym mleku. Dzięki temu będą one miały delikatny smak i złagodzony charakterystyczny zapach. Znakomitym pomysłem jest też moczenie śledzi w wodzie z ziołami i przyprawami korzennymi.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Moczenie śledzi  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni

    Przygotowanie pełnowartościowego dania zazwyczaj wymaga sporej ilości czasu. Jednak zamiast kilkugodzinnego stania przy kuchni można wyręczyć się wielofunkcyjnym urządzeniem - Multicooker. Chcielibyście mieć taką pomoc w swojej kuchni? Weźcie udział w naszym konkursie! Do wygrania rewelacyjne Muliticookery!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twój ulubiony wakacyjny przysmak to:

 
 Twój ulubiony wakacyjny przysmak to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane