Moczenie śledzi

justyna748 - Porady kulinarne: Moczenie śledzi offline

Szef Kuchni
Artykuły: 5
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Moczenie śledzi
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Zadowalające efekty moczenia śledzi.


Nim zamarynujemy śledzie, musimy je moczyć przez kilka godzin, najlepiej w tłustym mleku. Dzięki temu będą one miały delikatny smak i złagodzony charakterystyczny zapach. Znakomitym pomysłem jest też moczenie śledzi w wodzie z ziołami i przyprawami korzennymi.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Moczenie śledzi  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane