Moczenie śledzi

justyna748 - autor porady Moczenie śledzi offline

Szef Kuchni
Artykuły: 5
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Moczenie śledzi
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Zadowalające efekty moczenia śledzi.


Nim zamarynujemy śledzie, musimy je moczyć przez kilka godzin, najlepiej w tłustym mleku. Dzięki temu będą one miały delikatny smak i złagodzony charakterystyczny zapach. Znakomitym pomysłem jest też moczenie śledzi w wodzie z ziołami i przyprawami korzennymi.

Komentarze do Moczenie śledzi  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!
Dziś moderatorami są
misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

1 2 3
 
 
 
Sonda
Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

 
 Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

głosuj
 
Ostatnio komentowane