Strona główna Sól - niezastąpiona na przywieranie mięs

Sól - niezastąpiona na przywieranie mięs

pierniczkowo - autor porady Sól - niezastąpiona na przywieranie mięs offline

Mistrz Kuchni
Artykuły: 53
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Sól - niezastąpiona na przywieranie mięs
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Sposób na nieprzywieranie mięsa i ryby do naczyń podczas smażenia.


Zdarza się, że podczas smażenia mięsa czy ryb przywierają one do naczynia. W prosty sposób można jednak temu zaradzić. Wystarczy, że np. na gorącą patelnię wsypiemy garść soli i będziemy podgrzewać ją, do czasu aż zacznie skwierczeć, a następnie usuniemy ją.

Komentarze do Sól - niezastąpiona na przywieranie mięs  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!
Dziś moderatorami są
misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

  • Konkurs Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne Konkurs Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne

    Weź udział w konkursie. Odpowiedz na kilka prostych pytań związanych z Wielkanocnym Wydaniem Specjalnym 2014 i wygraj książkę Smaczna Polska autorstwa Magdy Gessler. Nagradzamy aż 10 osób!

1 2 3 4 5
 
 
 
Sonda
Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

 
 Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

głosuj
 
Ostatnio komentowane