Strona główna Sól - niezastąpiona na przywieranie mięs

Sól - niezastąpiona na przywieranie mięs

pierniczkowo - Porady kulinarne: Sól - niezastąpiona na przywieranie mięs offline

Mistrz Kuchni
Artykuły: 53
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Sól - niezastąpiona na przywieranie mięs
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Sposób na nieprzywieranie mięsa i ryby do naczyń podczas smażenia.


Zdarza się, że podczas smażenia mięsa czy ryb przywierają one do naczynia. W prosty sposób można jednak temu zaradzić. Wystarczy, że np. na gorącą patelnię wsypiemy garść soli i będziemy podgrzewać ją, do czasu aż zacznie skwierczeć, a następnie usuniemy ją.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Sól - niezastąpiona na przywieranie mięs  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni

    Przygotowanie pełnowartościowego dania zazwyczaj wymaga sporej ilości czasu. Jednak zamiast kilkugodzinnego stania przy kuchni można wyręczyć się wielofunkcyjnym urządzeniem - Multicooker. Chcielibyście mieć taką pomoc w swojej kuchni? Weźcie udział w naszym konkursie! Do wygrania rewelacyjne Muliticookery!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twój ulubiony wakacyjny przysmak to:

 
 Twój ulubiony wakacyjny przysmak to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane