Strona główna Sól - niezastąpiona na przywieranie mięs

Sól - niezastąpiona na przywieranie mięs

pierniczkowo - Porady kulinarne: Sól - niezastąpiona na przywieranie mięs offline

Mistrz Kuchni
Artykuły: 53
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Sól - niezastąpiona na przywieranie mięs
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Sposób na nieprzywieranie mięsa i ryby do naczyń podczas smażenia.


Zdarza się, że podczas smażenia mięsa czy ryb przywierają one do naczynia. W prosty sposób można jednak temu zaradzić. Wystarczy, że np. na gorącą patelnię wsypiemy garść soli i będziemy podgrzewać ją, do czasu aż zacznie skwierczeć, a następnie usuniemy ją.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Sól - niezastąpiona na przywieranie mięs  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane