Na ostrzu noża - Łukasz Grzesik
Burak z malinami czy kawior z buraków? Przeczytaj wywiad z Łukaszem Grzesikiem, szefem kuchni w poznańskiej restauracji City Kitchen.
W cyklu „Na ostrzu noża” poznacie wybitnych kucharzy i szefów kuchni z najlepszych restauracji, którzy nie tylko gotują a często są także autorami książek kulinarnych i prowadzą programy kulinarne w telewizji.
W Gotujmy.pl najlepsi kucharze, szefowie kuchni opowiedzą zarówno o swoich największych sukcesach jak i porażkach kulinarnych. Przedstawią swoich kulinarnych idoli oraz opowiedzą o najzabawniejszych zdarzeniach w kuchni i podzielą się z Wami cennymi wskazówkami kulinarnymi.
I pamiętajcie - „Apetyt rośnie w miarę jedzenie” – a nasze rozmowy z kucharzami sprawią, że będzie Wam się chciało jeszcze bardziej zjeść coś smacznego.
Burak z malinami czy kawior z buraków? Przeczytaj wywiad z Łukaszem Grzesikiem, szefem kuchni w poznańskiej restauracji City Kitchen.
Dzisiaj na nasze pytania odpowiada jeden z najlepszych szefów kuchni w Polsce - Robert Trzópek z restauracji Tamka 43.
Rozpoczynamy nowy cykl w którym przepytujemy zawodowych kucharzy. W pierwszym odcinku na nasze pytania odpowiada Marcin Jabłoński.
Dzisiaj na nasze pytania odpowiada artysta i kucharz - Maciej Szaciłło. Co do tajemniczego pudełka włożyła mu zbysiowa?