Przyprawa do ryb Galeo
Przyprawa do ryb jest idealna do posypania ryby przed panierowaniem, ale również jako składnik farszu lub sosu.
Przyprawa do ryb jest idealna do posypania ryby przed panierowaniem, ale również jako składnik farszu lub sosu.
Oregano ma aromatyczny, delikatny zapach i korzenny, smak.
Vegeta Ziołowa to to przyprawa używana m. in. w okresie grillowego szaleństwa.
Chili stosowane jest do potraw mięsnych, sosów i warzyw.
Imbir ma specyficzny, silnie korzenny aromat z odświeżającą, cytrynową, nieco słodkawą nutą. W smaku jest palący i ostry.
Vegeta Pikantna to smakowita indywidualność nadająca charakteru daniom mięsnym i warzywnym.
Tymianek to przyprawa charakterystyczna dla kuchni francuskiej.
Majeranek ma wyraźny, charakterystyczny zapach oraz korzenny, lekko szczypiący smak.
Przyprawa do śledzi pikantna Galeo to mieszanka przyprawowa, podkreślająca smak i aromat przyrządzanych śledzi.
Papryka słodka ma aromatyczny, owocowy zapach oraz słodki smak.