Gotujmy.pl czyta i poleca najlepsze książki kulinarne!

Opisujemy, publikujemy recenzje najnowszych książek kucharskich autorstwa mistrzów i szefów kuchni, blogerów kulinarnych oraz książki z kulinariami w tle, które pobudzają apetyt na życie, przyjaźń i miłość.

Rekomendujemy najlepsze książki, przepisy, zdjęcia kulinarne, które sprawiają, że mamy ochotę na coś dobrego!

Z nami poznacie najnowsze książki kulinarne, dowiecie się po jakie nowości warto sięgnąć i o jakie warto wzbogacić swoją domową biblioteczkę.

Specjalnie dla Was wgryzamy się w książki kucharzy celebrytów – Nigelli Lawson, Jamie Olivera, Gok Wana, Gordona Ramsaya.

Polecamy Wam same najsmaczniejsze książki kulinarne!
Białe trufle - Nicole Mary Kelby
  • 1
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Recenzje książek

Białe trufle - Nicole Mary Kelby

Białe trufle to zmysłowa opowieść o najznakomitszym kucharzu Francji, który gotował dla Cezara Ritza i w londyńskim Savoyu, a na swych kolacjach przyjmował koronowane głowy.