Jak powstawało Wielkanocne Wydanie Specjalne
Zobacz film, jak powstawało Wielkanocne Wydanie Specjalne.
Zobacz film, jak powstawało Wielkanocne Wydanie Specjalne.
Zapraszamy na warsztaty kuchni szwedzkiej z Michałem Godyniem, szefem kuchni ambasady Szwecji w Polsce
12 lutego, w Warszawskiej Akademii Kulinarnej w Warszawie Ambasada Japonii organizuje bezpłatny pokaz przyrządzania owoców morza.
Białe trufle to zmysłowa opowieść o najznakomitszym kucharzu Francji, który gotował dla Cezara Ritza i w londyńskim Savoyu, a na swych kolacjach przyjmował koronowane głowy.
Laura Osęka z księgarni Books for Cooks podpowiada jakie książki kupować pod choinkę. Czy warto sięgnąć po nową książkę Jamiego Olivera? A może White Plate: Słodkie?
Dodatek zawiera 37 przepisów oraz opis trzech faz diety.
Zobacz nowe produkty marki Mieszko: biszkopty z galaretką, markizy, czekoladki familijne, cukierki malinowe oraz truskawkowe pianki.
Polecamy dodatek specjalny do magazynu Przyjaciółka - Kuchnie świata. W dodatku znajdziesz 101 pomysłów na pyszne dania świata.
Polecamy dodatek specjalny do magazynu Przyjaciółka - Dania obiadowe. W dodatku znajdziesz 57 przepisów.
Polecamy dodatek specjalny do magazynu Vita - Dieta proteinowa. W dodatku znajdziesz 112 przepisów.