redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Przepis na idealne brownie [film]
Tomasz Sienkiewicz z Manufaktury Czekolady dzieli się z nami przepisem na swoje popisowe czekoladowe brownie.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Tomasz Sienkiewicz z Manufaktury Czekolady dzieli się z nami przepisem na swoje popisowe czekoladowe brownie.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Na rynku pojawiły się produkty, które pozwalają minimalnym nakładem sił zrobić barszcz ukraiński oraz surówkę Coleslaw.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty z sztuki prezentacji i aranżacji potraw - Food design - prowadzone przez Marcina Jabłońskiego.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Kinga Gutowska, autorka pełnego pysznych pomysłów bloga Dzieci Jedzą!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Życie w Indiach jest jak hinduskie jedzenie – bogate w aromaty, smaki i kolory. Gdy wskutek kulinarnej pomyłki losy dwojga obcych sobie ludzi niespodziewanie się splotą, miłość okaże się dla nich najlepszą przyprawą.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Polska drużyna lodziarskich mistrzów w pokonanym polu pozostawiła prawdziwe cukiernicze potęgi!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Za nami I półfinał II edycji konkursu BlogerChef. Przeczytajcie i zobaczcie zdjęcia ze spotkania blogerów kulinarnych w hotelu Szafran w Czeladzi.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Wiosną startuje polska wersja Hell's Kitchen. Który z naszych szefów kuchni przejmie widły od diabolicznego Gordona?
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Komponując naszą dietę w okresie wiosennym starajmy się wykorzystywać mrożonki jako główne źródło witamin i minerałów. Warto pamiętać, że na początku wiosny wartość odżywcza mrożonek jest dużo wyższa niż świeżych warzyw!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Nie trzeba już jechać do Paryża, by poczuć klimat typowego francuskiego bistro, z jego tradycyjnymi daniami, dobrym winem i nieformalną atmosferą.