

Mateusz Gessler polskim Gordonem Ramsayem!
Tego można się było spodziewać – Gessler poprowadzi polską wersję programu Hell's Kitchen!
Tego można się było spodziewać – Gessler poprowadzi polską wersję programu Hell's Kitchen!
Tomasz Sienkiewicz z Manufaktury Czekolady dzieli się z nami przepisem na swoje popisowe czekoladowe brownie.
Na rynku pojawiły się produkty, które pozwalają minimalnym nakładem sił zrobić barszcz ukraiński oraz surówkę Coleslaw.
Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty z sztuki prezentacji i aranżacji potraw - Food design - prowadzone przez Marcina Jabłońskiego.
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Kinga Gutowska, autorka pełnego pysznych pomysłów bloga Dzieci Jedzą!
Życie w Indiach jest jak hinduskie jedzenie – bogate w aromaty, smaki i kolory. Gdy wskutek kulinarnej pomyłki losy dwojga obcych sobie ludzi niespodziewanie się splotą, miłość okaże się dla nich najlepszą przyprawą.
Polska drużyna lodziarskich mistrzów w pokonanym polu pozostawiła prawdziwe cukiernicze potęgi!
Za nami I półfinał II edycji konkursu BlogerChef. Przeczytajcie i zobaczcie zdjęcia ze spotkania blogerów kulinarnych w hotelu Szafran w Czeladzi.
Wiosną startuje polska wersja Hell's Kitchen. Który z naszych szefów kuchni przejmie widły od diabolicznego Gordona?
Komponując naszą dietę w okresie wiosennym starajmy się wykorzystywać mrożonki jako główne źródło witamin i minerałów. Warto pamiętać, że na początku wiosny wartość odżywcza mrożonek jest dużo wyższa niż świeżych warzyw!