

Zaskocz podniebienia Mistrzów
Konkurs nie tylko dla profesjonalistów
Konkurs nie tylko dla profesjonalistów
Zapraszamy do Parpar na IX Dni Otwarte Wielkiej Konfraterni Zacnego Jadła Napitku i Rękodzieła.
Europejska Sieć Dziedzictwa Kulinarnego promuje lokalne i regionalne produkty spożywcze. W Polsce najpierw do niej wszedł Region Dziedzictwa Kulinarnego Warmia, Mazury, Powiśle.
Grillowana ryba - esencja zdrowia – pod takim będzie odbywać się VII edycja Mistrzostw Polski w potrawach z ryb morskich dla najlepszych ekip kucharzy z całej Polski.
Rekordy Guinessa bite są w przeróżnych kategoriach. Tym razem Pan Ron Bruns z Australii zaserwował swoim gościom najostrzejsze ciastko świata!
Z mięsem, serem, owocami... Kto z nas nie lubi pierogów? Już 14 sierpnia 2011 roku dobędzie się konkurs na najlepsze ruskie pierogi!
Lubisz nalewki lub likiery i sam je wytwarzasz? Możesz teraz oddać swój trunek specjalistom!
Chcesz spróbować dziczyzny, nalewek, lokalnych smakołyków i dobrze się bawić? Wybierz się na festiwal Myśliwskie Smaki!
Planujesz zaprosić znajomych na kolację i nie wiesz, czym ich poczęstować? Poszukaj inspiracji podczas Jarmarku Produktów Regionalnych!
Rzecznik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Jan Bondar, apeluje o ostrożność podczas rozpoczynającego się sezonu grzybowego.