Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Paleodieta, czyli powrót do korzeni
Tak, w naszej kuchni wracamy do jaskini. Co jemy i czego nie jemy.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Tak, w naszej kuchni wracamy do jaskini. Co jemy i czego nie jemy.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Były już muffiny, wiodły prym cupcakes - teraz zajadamy się makaronikami. Kolorowymi ciasteczkami migdałowymi.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Najpierw był „bum” na sushi, teraz trwa „bum” na kuchnię koreańską.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240I nauka od podstaw i szkolenie wyuczonych umiejętności kulinarnych, od ravioli do sushi – na kursy gotowania może wybrać się każdy.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Moda nie tylko zmienia się w na wystawach sklepowych, modnie trzeba też jeść w restauracjach. Co nowego serwują w restauracjach w Warszawie?
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Pierwsza rada – nie jedz niczego, czego twoja prababcia nie uznałaby za jadalne. Co dalej?
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Do rozpoznania składu i smaku wina nie potrzeba już dobrego smaku i węchu? Skonstruowano sztuczny język!
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Tylko dla smakoszy o mocnych nerwach - najostrzejsza kiełbasa na świecie zwana Kiełbasą Diabła.
edem
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 6, Artykułów: 65Na weekend wybierz się na Mazury świętuj z rodziną!
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Konkurs nie tylko dla profesjonalistów