

Pimentón
Chorizo, sos chilindron? Z sentymentem wspominamy jedzenie z wakacyjnych wypraw do Hiszpanii? Doprawmy swoje jedzenie słynną hiszpańską przyprawą.
Chorizo, sos chilindron? Z sentymentem wspominamy jedzenie z wakacyjnych wypraw do Hiszpanii? Doprawmy swoje jedzenie słynną hiszpańską przyprawą.
Tak, w naszej kuchni wracamy do jaskini. Co jemy i czego nie jemy.
Były już muffiny, wiodły prym cupcakes - teraz zajadamy się makaronikami. Kolorowymi ciasteczkami migdałowymi.
Najpierw był „bum” na sushi, teraz trwa „bum” na kuchnię koreańską.
I nauka od podstaw i szkolenie wyuczonych umiejętności kulinarnych, od ravioli do sushi – na kursy gotowania może wybrać się każdy.
Moda nie tylko zmienia się w na wystawach sklepowych, modnie trzeba też jeść w restauracjach. Co nowego serwują w restauracjach w Warszawie?
Pierwsza rada – nie jedz niczego, czego twoja prababcia nie uznałaby za jadalne. Co dalej?
Do rozpoznania składu i smaku wina nie potrzeba już dobrego smaku i węchu? Skonstruowano sztuczny język!
Tylko dla smakoszy o mocnych nerwach - najostrzejsza kiełbasa na świecie zwana Kiełbasą Diabła.
Na weekend wybierz się na Mazury świętuj z rodziną!