Chcesz wiedzieć co słychać i co dobrego można skosztować w kulinarnym świecie? Informujemy o aktualnościach i najświeższych wiadomościach ze świata kulinariów.

Recenzujemy programy, książki kulinarne. Podpowiadamy po jakie nowości w sklepach, na bazarkach warto sięgnąć. Sprawdzamy gdzie dobrze karmią „na mieście” nie tylko w Warszawie, Gdańsku czy Poznaniu.

Przeprowadzamy wywiady z blogerami kulinarnymi, którzy serwują pyszne dania i dzielą się z nami swoimi przepisami.

Z naszą pomocą dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.

Najświeższe informacje kulinarne, ciekawostki, przepisy z Polski i ze świata tylko u nas!
Nowa la Boheme w Warszawie
  • 2
admin admin | Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844
Restauracje Warszawa

Nowa la Boheme w Warszawie

Dekadencka nazwa, najwyższe ceny w Warszawie, a w menu Chateaubriand w sosie Bernaise. Taka była La Boheme, słynna restauracja na pl. Teatralnym 1.

Szkło w barwach soczystej zieleni
admin admin | Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844
Produkty

Szkło w barwach soczystej zieleni

Naczynia z linii Toscana marki Villa Italia to powiew lata na naszym stole. Subtelne, wykonane ze szkła o lekkiej tonacji utrzymanej w barwach soczystej zieleni...

Kubek na każdą okazję
admin admin | Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844
Produkty

Kubek na każdą okazję

"Są w życiu dwie najświętsze sprawy. Mieć swoją ziemię obiecaną. I własny kubek mieć do kawy" - śpiewał przed laty zespół Pod Budą.

Suplement diety dla kobiet w ciąży
admin admin | Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844
Produkty

Suplement diety dla kobiet w ciąży

Suplement diety dla kobiet w ciąży i karmiących piersią - strukturalne kwasy tłuszczowe wspomagające prawidłowy rozwój mózgu i oczu dziecka

Warzywa na patelnię Nicea
admin admin | Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844
Dania gotowe

Warzywa na patelnię Nicea

Warzywa na patelnię ”Nicea” to lekki i smaczny posiłek inspirowany kuchnią południowej Francji. W mroźne popołudnie warto przywołać letnie smaki i na chwilę zapomnieć o zimie.