Whisky i Polo
29 czerwca w Jaroszowej Woli pod Warszawą nastąpiło oficjalne otwarcie Polo Warsaw Club połączone z turniejem polo, któremu towarzyszyła dwunastoletnia whisky Dewar’s.
29 czerwca w Jaroszowej Woli pod Warszawą nastąpiło oficjalne otwarcie Polo Warsaw Club połączone z turniejem polo, któremu towarzyszyła dwunastoletnia whisky Dewar’s.
ZEN JAZZ BISTRO to najnowsze dzieło będące kontynuacją tradycji sieci Jazz Bistro
W XVI wieku królewscy kucharze dodawali lawendę do mięs i deserów, a nawet przygotowywali z niej konfitury.
Blisko trzy czwarte mieszkańców Katowic chce wprowadzenia zakazu wydawania worków foliowych w sklepach spożywczych – informuje firma badawcza BCMM.
Dotychczasowa linia Domowe sekrety marki Appetita została poszerzona o nowy produkt – środek żelujący do konfitur o nazwie Żelfitura.
W czerwcu Kompania Piwowarska ustanowiła nowy rekord: wyprodukowała i sprzedała 15 milionów hektolitrów piwa.
Nowe sosy majonezowe Firmy Roleski to idealna propozycja zarówno dla smakoszy, jak i dla wielbicieli szybkiej kuchni.
Czy wiesz, że oprócz pieprzu czarnego rozróżnia się jeszcze zielony i biały? Jednak to właśnie czarny ma najostrzejszy, pobudzający smak.
Dla wszystkich, którzy chcą się dowiedzieć z jakich składników robi się białą, gorzką, a z jakich mleczną czekoladę powstał nowy serwis Goplany „Zrób swoją czekoladę”.
Biała, zielona, czarna... Odpowiednio zaparzona, aromatyczna herbata wzmacnia, oczyszcza lub dodaje energii.