LIDZIA
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 329, Artykułów: 14Czosnek
Czosnek ma zastosowanie, jak zioła, choc nie należy do ich rodziny. Dzięki olejkom eterycznym ma bardzo intensywny smak, ale nie tylko...
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
LIDZIA
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 329, Artykułów: 14Czosnek ma zastosowanie, jak zioła, choc nie należy do ich rodziny. Dzięki olejkom eterycznym ma bardzo intensywny smak, ale nie tylko...
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Ugotujesz za dużo makaronu, nie wyrzucaj jutro będzie również smaczny.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Ugotowałaś za dużo ryżu, jutro też będzie smaczny jeśli przeczytasz poradę.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Pamiętaj , że pieczywo tostowe szybko pleśnieje, a więc musisz go odpowiednio przechowywać.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Pieczywo będzie dłużej świeże jeżeli wiesz jak go przechowywać.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Musisz pokroić suszone owoce, oto prosta rada.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Kiedy musisz obrać pomarańczę z błonek pamiętaj o poradzie.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Ryby są zdrowe, ale czy wiesz jak sprawdzić jej świeżość.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Często musisz upiec dwa biszkopty, a wystarczy upiec jeden i wiedzieć jak go przekroić.
kupiska
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 148, Artykułów: 4Bób nie tylko jest smaczny,ale i zdrowy.Dostarczając nam dużo przyswajalnego białka i witaminy z grupy B.