kasperki2
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 255, Artykułów: 47Twarde mięso
kamienne kotlety, wątroba....
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
kasperki2
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 255, Artykułów: 47kamienne kotlety, wątroba....
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Boleśnie dla niektórych uczestników skończyły się zawody w jedzeniu curry w Edynburgu.
kogelmogel
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 29, Artykułów: 47Jak zabrać się za krewetki czy ostrygi by nie popełnić gafy.
Anko28
| Szef Kuchni | Przepisów: 45, Artykułów: 14Zamiast mleka, do ciasta drożdżowego wlewam kefir.
meliana
| Starszy Kucharz | Przepisów: 28, Artykułów: 6Często nam się zdarza że wyjmując jajko z lodówki nie wiemy czy jest świeże czy nie.. Czy kupiliśmy je kilka dni czy 2 tygodnie temu...
laura100
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 287, Artykułów: 4Ale ciekawe sól z kawą, polecam!
laura100
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 287, Artykułów: 4Zawsze świeży i pod ręką czosnek
laura100
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 287, Artykułów: 4Takiego rosołku to każdy Ci pozazdrości
laura100
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 287, Artykułów: 4Ciekawy sposób na pozbycie się przykrego zapachu z rybek.
sjoanna25
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 104, Artykułów: 3Bardzo ważne zagadnienie co do czego i w jakiej temperaturze.