TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Niespójna strucla
Uratowana strucla drożdżowa
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Uratowana strucla drożdżowa
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Ciekawie przyrządzony makaron
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Gładkie ciasto na deser
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Kiedy twoje ciasto nie mieści się w formie
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Nie zawodny sposób na rozrzedzenie ciasta
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Ciasto dobrze wyjęte z formy
karolcia_zip
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 255, Artykułów: 5Przyprawy jako składniki dodawane do potraw, pomimo braku wartości odżywczych, są niezbędne dla ich smaku i aromatu.
karolcia_zip
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 255, Artykułów: 5Świeże zioła w naszej kuchni to podstawa aromatycznych i pełnych smaku potraw. Jakie zioła używamy i do jakich potraw?
bogusia19
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 222, Artykułów: 12Wszyscy je jemy ale jakie są jego zalety? Czy to wiemy?
bogusia19
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 222, Artykułów: 12Taki pyszny deser ale jak go podać?