TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Czekoladowa ozdoba
Pięknie ozdobione ciasto.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Pięknie ozdobione ciasto.
edem
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 6, Artykułów: 65Myślisz, że pizza jest nudna? Zobacz jak możesz ją zmienić!
mali.na
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 15Zanim wybierzesz się do lasu sprawdź, jak kamuflują się grzyby trujące, by uniknąć niebezpieczeństwa pomylenia popularnego maślaka z muchomorem.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Andrzej Janeczek Szef kuchni Hotelu "1231" z Torunia poleca przepisy na ser kozi podany na ciepło oraz śledziowy tymbalik.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Andrzej Janeczek Szef kuchni Hotelu "1231" z Torunia poleca przepisy na pieczony comber i jagnięcinę.
justynak223
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1232, Artykułów: 55Skórki owoców - jak można je wykorzystać?
wiwirka
| Kucharz | Przepisów: 3, Artykułów: 1Jak oddzielić białka od żółtka? Ta porada jest głównie dla amatorów, ponieważ dla doświadczonych kucharzy to pestka...
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Szybie nadzienie do różnych ciast.
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Sposób na nie ściętą i udaną masę.
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Ciasto dobrze upieczone i bez zakalca!