

Dobrze upieczone ciasto
Ciasto dobrze upieczone i bez zakalca!
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Ciasto dobrze upieczone i bez zakalca!
Andrzej Janeczek Szef kuchni Hotelu "1231" z Torunia poleca przepisy na słodkości.
Andrzej Janeczek Szef kuchni Hotelu "1231" z Torunia poleca przepisy na słodkości.
Pyszne włoskie przepisy serwuje Pizzeria Presto.
Przepis polecany przez restaurację Kresowiak, Al. Wilanowska 43c.
Przepis dla naszych czytelników w prezencie od kucharzy restauracji Kresowiak, Al. Wilanowska 43c.
Przepis udostępniony przes restaurację Kresowiak, Al. Wilanowska 43c
Aronia to cudowna roślina- lekarstwo na wiele chorób cywilizacyjnych.
Jak dobrze przechowywać ser feta?
Pyszna, domowa bita śmietana