

Gościniec Polskie Jadło w Lublinie
Gościniec Polskie Jadło w Lublinie powita pierwszych gości już jesienią przyszłego roku.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Gościniec Polskie Jadło w Lublinie powita pierwszych gości już jesienią przyszłego roku.
Jednym z produktów, który uzyskał Pozytywną Opinię Centrum Zdrowia Dziecka są parówki Balbinki, przygotowane przez Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka”
Pochmurne, chłodne dni i brak słońca wpływają niekorzystnie na nasz nastrój - stajemy się smutni, apatyczni, zmęczeni, podatni na chandrę.
Oryginalny upominek pod choinkę
Wędzona drewnem olchowo- bukowym.
Wino wpisane jest w koloryt jesieni, tak samo jak kasztany i trufle. Z jesiennym menu idealnie komponują się wina z Chile.
Miejscem pasjonujących spotkań miłośników wina, degustacji i poznawania tajników tego szlachetnego trunku ma być nowa Akademia Wina.
Slynna surowa wedlina-dodatek do salatek i dañ.
Zdrowe i smaczne gotowanie
Dla koneserów małej czarnej.