Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.

Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.

W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.

Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.

Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki -  w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!

Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego  - od kuchcika po szefa kuchni!

Środek żelujący do konfitur
admin admin | Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844
Dodatki

Środek żelujący do konfitur

Dotychczasowa linia Domowe sekrety marki Appetita została poszerzona o nowy produkt – środek żelujący do konfitur o nazwie Żelfitura.

Sosy majonezowe
admin admin | Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844
Dania gotowe

Sosy majonezowe

Nowe sosy majonezowe Firmy Roleski to idealna propozycja zarówno dla smakoszy, jak i dla wielbicieli szybkiej kuchni.

Czarny Pieprz
admin admin | Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844
Przyprawy

Czarny Pieprz

Czy wiesz, że oprócz pieprzu czarnego rozróżnia się jeszcze zielony i biały? Jednak to właśnie czarny ma najostrzejszy, pobudzający smak.