mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Liść laurowy
Liść laurowy w potrawach - jak go używać.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Liść laurowy w potrawach - jak go używać.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Alzackie pszczoły wyprodukowały miód w kolorach tęczy. Śledztwo pszczelarzy przyniosło zaskakujące rezultaty.
mycha
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2142, Artykułów: 18Takie serwetki są nie tylko elegancką ozdobą nakrytego stołu, ale stanowią też praktyczną kieszonkę na sztućce, którą układa się na talerzu.
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Sałaty są niskokaloryczne, ale wartościowe.
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Sałaty są niskokaloryczne, ale bardzo wartościowe!
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Łatwy sposób na uratowanie przesolonego mięsa.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Sposób na soczyste sznycle - drobiowe lub wieprzowe.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Sposób na gładką i elastyczną polewę do ciast.
mkowalski
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 286, Artykułów: 85Świetna porada na temat poprawy koloru gotowanych flaków.
paula231406
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 769, Artykułów: 7Porada, aby rodzynki stały się jędrne.