Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Czekolada to także kosmetyk
Inne zastosowanie czekolady.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Inne zastosowanie czekolady.
Smakowita88
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 301, Artykułów: 49Ten przepis poleciła mi wiekowa babunia-działa.
Smakowita88
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 301, Artykułów: 49Maseczka choć pomidorowa nawet na twarzy jest zdrowa.
Rossie
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 199, Artykułów: 17Udane przetwory z ogórków - tajemnica to ogorki, które zachowują chrupkość :)
Rossie
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 199, Artykułów: 17"Ja chcę żonę mieć buraczą,bo przy pani wszyscy płaczą" - jak to mówił pan Burak do pani Cebuli...Nie wszyscy - ja nie płaczę, ja mam sposób!
Rossie
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 199, Artykułów: 17Coś na mszyce -atakuja i niszczą wszystko, co spotkają na swojej drodze - jeśli nie chcemy atakować naszych ekologicznych upraw mocną chemią.
agnieszkalider
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 786, Artykułów: 88Aby galaretka szybciej stężała.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Charakterystyka najróżniejszych kaw - latte, espresso i inne. Zobacz czym się różnią kawy po wiedeńsku, po polsku i po irlandzku.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Kilka faktów o tym mało popularnym warzywie.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Historia spożywania mięsa ślimaka przez człowieka.