kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147IX Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie
12-15 maja 2012 odbędzie się już dziewiąta edycja święta piwowarów.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 114712-15 maja 2012 odbędzie się już dziewiąta edycja święta piwowarów.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Noc Restauracji to wspólna inicjatywa trzech miast – Białegostoku, Poznania i Gdyni.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Podpowiadamy, który gatunek sałaty pasuje do czego i jak je łączyć z innymi smakami.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Jak przechowywać surowe klusku śląskie?
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Eksportujemy bardzo dużo wołowiny na zagraniczne rynki, jemy jej za to coraz mniej.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Prowadząca „Kuchenne rewolucje” przyciąga pieniądze płynące z reklam.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Kilka przydatnych porad, które pomogą upiec świetne ciasto.
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Przyda się nam taka podpowiedź idąc na zakupy.
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Jak powinien wyglądać świeży groch i owoce suszone?
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Po czym poznać świeże warzywa