ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Rzeżucha nie tylko wiosną!
Warto mieć własną hodowlę i jeść ją cały rok.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Warto mieć własną hodowlę i jeść ją cały rok.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Co zrobić aby zimą ziemniaki również były dobre.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Właściwości oraz zastosowanie.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Czy wiedziałeś że kwiaty dyni są jadalne?
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Czy wiedziałeś że twoja roślina balkonowa jest jadalna?
marlena1114
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 335, Artykułów: 85Wiadomości na temat odżywiania i właściwego popijania.
olivv
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 102, Artykułów: 4Przeczytaj treść i do dzieła.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Porada jak można zastosować syrop z pigwy.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Jak prawidłowo podawać łososia.
juri05
| Starszy Kucharz | Przepisów: 22, Artykułów: 3Obieranie cebuli z każdego wyciska łzy.