mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Serwowanie chrzanu
Jak należy podawać chrzan?
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Jak należy podawać chrzan?
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Zastosowanie anyżu nie tylko do dań.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Ciekawe zastosowanie kminku.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Bazylia cudownym dodatkiem do potraw.
Magda2601
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 290, Artykułów: 52Na Wielkanoc warto zadbać o odpowiedni wystrój zarówno świątecznego stołu jak i całego mieszkania.
wazka2008
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 367, Artykułów: 16Warto przestrzegać ustalonych reguł a na pewno wyjdzie nam zdrowa nalewka.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Cudowny człowiek i znakomity kucharz. Prawie trzy lata temu odszedł od nas Maciej Kuroń.
aqua65
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 331, Artykułów: 3Super porada już od teraz zawsze ci się uda ubić śmietanę na sztywno
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Prawidłowe przechowywanie i podawanie surówek.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Co zrobić, aby uniknąć inwazji robaków na produkty zbożowe.