mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Przechowywanie mięs i wędlin
Mięso i wędliny świeższe jeszcze dłużej.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Mięso i wędliny świeższe jeszcze dłużej.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Idealny dodatek do przeróżnych dań.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Panierka inna niż zwykle.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Pyszne, aromatyczne o niezmienionym kolorze.
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Daktyle, czyli owoce palmy.
wazka2008
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 367, Artykułów: 16Warto, by w naszym domowym barku znalazły się domowe sposoby na różne przypadłości.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 72911 listopada 2011 rozpoczyna się trzydniowy Festiwal Kulinarny Borów Dolnośląskich "Ale Pasztet!" na Zamku Kliczków.
wazka2008
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 367, Artykułów: 16Aloes jest dobry na wiele chorób, szczególnie jednak jest dobry na układ trawienny.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Pyszne i niepopękane parówki.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Aby napój był w pełni wartościowy należy przestrzegać zasad jego przygotowywania