Składniki:
Na ciasto na makaron:
300g mąki
3 jaja
łyżeczka soli
Na sos Aioli:
2 ząbki czosnku
3 żółtka
4-5 listków szałwii
4-5 listków mięty
szczypta soli
pieprz kolorowy
ok. 250ml oliwy z oliwek
Dodatki:
8 szparagów
4 pomidorki koktajlowe
Więcej na temat konkursu i laureatów Kulinarni Mistrzowie >>>
Zobacz film jak zrobić Chusteczki makaronowe ze szparagami:
Na ciasto na makaron:
300g mąki
3 jaja
łyżeczka soli
Na sos Aioli:
2 ząbki czosnku
3 żółtka
4-5 listków szałwii
4-5 listków mięty
szczypta soli
pieprz kolorowy
ok. 250ml oliwy z oliwek
Dodatki:
8 szparagów
4 pomidorki koktajlowe
Więcej na temat konkursu i laureatów Kulinarni Mistrzowie >>>
Zobacz film jak zrobić Chusteczki makaronowe ze szparagami: