

Sposób na zważoną mase
Każdy z nas miał "wypadek" ze zważoną masą. Przekonałam się ze strach ma wielkie oczy!
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Każdy z nas miał "wypadek" ze zważoną masą. Przekonałam się ze strach ma wielkie oczy!
Święta, święta i po świętach. Teraz dużymi krokami zbliża się Sylwester i karnawał. Po świątecznym obżarstwie ciężko jest powrócić do formy...
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia odwiedzamy Ewę Sidor i jej pełen ciekawych inspiracji blog Moja Kuchnia Malutka.
Ulepszymy smak gotowanego ryżu, dodając łyżkę ziół prowansalskich.
Sylwester palce lizać – pyszne przekąski i hity sylwestrowego menu według Roberta Sowy w dodatku do magazynu Party.
Wszystkim Wam życzymy bardzo smacznych, zdrowych, radosnych, a przede wszystkim rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia!
Każdy ma jakiś wypróbowany przepis na bigos. Tą tradycyjną polską potrawę, kochamy za wyrazisty smak, ale jak zrobić naprawdę dobry bigos.
Lubisz jak karpia czuć karpiem, a nie mułem? Jest na to sposób!
Serwetka złożona w choinkę będzie wspaniałą ozdobą świątecznego stołu.
Czy w telewizji w Święta będzie można zobaczyć jakieś godne uwagi kulinarne programy? Wiele gwiazd przygotowało specjalne świąteczne przepisy.