

Bloger Tygodnia - Prawo Bernadetty
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na pytania odpowiada Bernadetta Parusińska - Ulewicz, autorka bloga Prawo do gotowania z pasją.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na pytania odpowiada Bernadetta Parusińska - Ulewicz, autorka bloga Prawo do gotowania z pasją.
Ogłaszamy wyniki konkursu na potrawę ze śledzia. Zobacz kto wygrał książkę Magdy Gessler.
Weź udział w konkursie i wygraj książkę zwycięzcy programu MasterChef pt. Najlepsze przepisy Basi Ritz.
Oficjalny regulamin konkursu pod nazwą - Złap nagrodę!
Medycyna w kuchni, czyli domowe sposoby na przeziębienie.
Serwetka złożona w gwiazdę betlejemską efektownie i elegancko wygląda na świąteczny stole.
Marta Grycan w wywiadzie dla Pani domu opowiada o Świętach Bożego Narodzenia od kuchni i nie tylko.
Ważne jest żeby wiedzieć jak powinno wyglądać świeże mięso zanim wybierzemy się na zakupy.
Idealna nalewka, która szybko stawia na nogi.
Mak to niezbędny składnik każdych Świąt i podstawa wielu potraw. Dowiedz się więcej o maku i poznaj przepisy na przepyszne świąteczne wypieki z makiem.