Myślę, że każda z osób pasjonująca się kuchnią nie wyobraża sobie dobrej imprezy bez dobrego jedzenia. I tu nasuwa się pytanie jak przygotować jedzenie aby było wykwintne, kreatywne ale i proste, szybkie oraz tanie. Moim pomysłem jest talerz "włoskich" przystawek, które znakomicie wygladają zwłaszcza na odpowiednim talerzu.
Wystarczy odrobina wyobraźni i kreatywności i na zachwyt ze strony gości nie trzeba zbyt długo czekać. Moje motto na imprezie to Proste-Smaczne-Tanie-Pieknie Podane. Sami oceńcie czy mi się udało. Zaproponowałam moim gością m.in. plasterki wędzonego łososia zwinięte wraz z doprawionym twarożkiem i owinięte szczypiorkiem w pakieciki wraz z cząstkami cytryny do smaku; suszone pomidorki nadziane na cząstki serka camembert, koreczki z fety i pomidorków koktajlowych przedzielone listkami swieżej bazylii, wędzoną szynkę zawiniętą wraz z doprawionym serkiem i uwieńczoną zieloną oliwką a do tego grzanki z czosnkowym masłem własnej roboty.
Myślę, że to genialny pomysł a do tego nie bardzo naruszył mój budżet. Polecam gorąco!
Wystarczy odrobina wyobraźni i kreatywności i na zachwyt ze strony gości nie trzeba zbyt długo czekać. Moje motto na imprezie to Proste-Smaczne-Tanie-Pieknie Podane. Sami oceńcie czy mi się udało. Zaproponowałam moim gością m.in. plasterki wędzonego łososia zwinięte wraz z doprawionym twarożkiem i owinięte szczypiorkiem w pakieciki wraz z cząstkami cytryny do smaku; suszone pomidorki nadziane na cząstki serka camembert, koreczki z fety i pomidorków koktajlowych przedzielone listkami swieżej bazylii, wędzoną szynkę zawiniętą wraz z doprawionym serkiem i uwieńczoną zieloną oliwką a do tego grzanki z czosnkowym masłem własnej roboty.
Myślę, że to genialny pomysł a do tego nie bardzo naruszył mój budżet. Polecam gorąco!