Jak powstają gotowe przyprawy i fixy Knorr?
  • 2
Magdalena88 Magdalena88 | Mistrz Kuchni | Przepisów: 0, Artykułów: 40
Aktualności Gotujmy

Jak powstają gotowe przyprawy i fixy Knorr?

Zastanawialiście się kiedyś jak powstają produkty suche do gotowania, skąd pochodzą surowce oraz co kryje w swoim wnętrzu torebka z takim produktem? Piotr Murawski, szef kuchni Knorr odpowiada na wszystkie pytania dotyczące produktów kulinarnych w torebce. Od dziś będziecie po nie sięgać wiedząc już, co kryją w środku.

Kategoria promowana - październik
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Aktualności Gotujmy

Kategoria promowana - październik

Od 1 do 31 października dodatkowo promujemy - 20 wirtualami - przepisy na pyszne zupy, dania z grzybami leśnymi i ciasta. Pamiętajcie, że zdobyte wirtuale możecie wymieniać na wybrane przez siebie nagrody!

Le Cedre - moja wielka libańska podróż kulinarna
Marika- Marika- | Mistrz Kuchni | Przepisów: 1, Artykułów: 54
Aktualności Gotujmy

Le Cedre - moja wielka libańska podróż kulinarna

Czy mieliście kiedykolwiek okazję spróbować tradycyjnych libańskich potraw? Czy zastanawialiście się, czym charakteryzuje się kuchnia tego kraju? Wystarczy przekroczyć próg restauracji Le Cedre, by znaleźć się w zupełnie innym, kulinarnym świecie i odkryć magię kuchni Bliskiego Wschodu.

Nowe nagrody w Gotujmy z Nagrodami!
  • 13
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Aktualności Gotujmy

Nowe nagrody w Gotujmy z Nagrodami!

Z przyjemnością informujemy, że katalog nagród Gotujmy z Nagrodami rozszerzył swoją ofertę o trzy nowe pozycje! Zobaczcie, co dla Was przygotowaliśmy, zbierajcie wirtuale i wymieniajcie je na wybrane przez siebie nagrody!

Zmiana punktacji za dodanie porady
  • 27
redakcja redakcja | Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3450
Aktualności Gotujmy

Zmiana punktacji za dodanie porady

Od pewnego czasu mieliście możliwość dodawania do serwisu porad, za publikację których zdobywaliście 200 wirtuali. Nadchodzi czas zmian, które dotyczyć będą również dodawanych przez Was treści w tym zakresie.