zabka81
| Starszy Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 20Jak wykorzystać resztki musli?
Świetny sposób na wykorzystanie resztek musli.
Zbiór pożytecznych porad kulinarnych na temat gotowania, pieczenia i smażenia. Poznaj właściwości warzyw, owoców, odkryj przepisy na pyszne potrawy i słodkie desery.
Kulinarne ABC poradzi m.in. jak wybrać owoce do przetworów, wyjaśni tajemnicę włoskiego Tiramisu, poleci przepisy na dania z sezonowymi owocami i warzywami.
Lubisz pierogi, ale martwisz się, że ciasto nie wychodzi Ci takie, jakie powinno być? Skorzystaj z naszych porad i przygotuj pyszne ciasto na pierogi do których latem dodasz owoce, a zimą kapustę, grzyby, mięso.
Topinambur, karczoch, jarmuż, wężymord – jeśli te nazwy nic Ci nie mówią, nie martw się. Kulinarne ABC zapozna Cię ze wszystkim nowościami w świecie kulinariów.
Kulinarne ABC ułatwi Twoja codzienną pracę w kuchni i będzie Twoim kompendium wiedzy o kulinariach.
Dowiesz się co zrobić z pozostałością wina po kolacji, jak sprawdzić świeżość proszku do pieczenia, jak rozbudować mięśnie dzięki diecie oraz jak to się dzieje, że potrafimy rozpoznać smaki.
Kulinarne ABC dostarczy Ci kulinarnych informacji od A do Z.
zabka81
| Starszy Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 20Świetny sposób na wykorzystanie resztek musli.
zabka81
| Starszy Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 20Prosty sposób na delikatny, wyrazisty smak domowego sosu.
anula250
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 213, Artykułów: 12Niby to proste, a jednak....
anula250
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 213, Artykułów: 12Grill - oto moje ulepszenie na potrawy z grilla.
anula250
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 213, Artykułów: 12Oto rada jak zrobić pyszną bazę do żurku.
anula250
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 213, Artykułów: 12Jasny sos lub zupa. Polecam.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Pięknie pachnąca kuchnia naturalnymi zapachami .
lenazkiw
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 68, Artykułów: 2ziemniaki z których zamierzamy zrobić sałatkę.
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Upieczone ładnie ciasto półfrancuskie lub francuskie.
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Gładka zupa bez grudek.:)