zabka81
| Starszy Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 20Jak dobrze zrobić domowy majonez
Dobrze zrobiony domowy majonez.
Zbiór pożytecznych porad kulinarnych na temat gotowania, pieczenia i smażenia. Poznaj właściwości warzyw, owoców, odkryj przepisy na pyszne potrawy i słodkie desery.
Kulinarne ABC poradzi m.in. jak wybrać owoce do przetworów, wyjaśni tajemnicę włoskiego Tiramisu, poleci przepisy na dania z sezonowymi owocami i warzywami.
Lubisz pierogi, ale martwisz się, że ciasto nie wychodzi Ci takie, jakie powinno być? Skorzystaj z naszych porad i przygotuj pyszne ciasto na pierogi do których latem dodasz owoce, a zimą kapustę, grzyby, mięso.
Topinambur, karczoch, jarmuż, wężymord – jeśli te nazwy nic Ci nie mówią, nie martw się. Kulinarne ABC zapozna Cię ze wszystkim nowościami w świecie kulinariów.
Kulinarne ABC ułatwi Twoja codzienną pracę w kuchni i będzie Twoim kompendium wiedzy o kulinariach.
Dowiesz się co zrobić z pozostałością wina po kolacji, jak sprawdzić świeżość proszku do pieczenia, jak rozbudować mięśnie dzięki diecie oraz jak to się dzieje, że potrafimy rozpoznać smaki.
Kulinarne ABC dostarczy Ci kulinarnych informacji od A do Z.
zabka81
| Starszy Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 20Dobrze zrobiony domowy majonez.
zabka81
| Starszy Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 20Sposób na soczyste mięso wołowe.
zabka81
| Starszy Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 20Powiew świeżości w naszej lodówce.
zabka81
| Starszy Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 20Oto rada jak dobrze ugotować fasolę.
zabka81
| Starszy Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 20Podpowiadam, jak przechowywać banany?
zabka81
| Starszy Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 20Sposób na chrupiącą skórkę kurczaka.
zabka81
| Starszy Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 20Aby barszcze czerwony miał żywy kolor.
zabka81
| Starszy Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 20Zbyt słony ser owczy. Co zrobić?
zabka81
| Starszy Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 20Jak przechowywać oliwę z oliwek?
zabka81
| Starszy Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 20Oto rada jak przechowywać resztki fety.