

Marta Krawczyk
O gotowaniu i prowadzeniu bloga kulinarnego rozmawiamy z autorką książek „Zupy domowe” oraz „Pierogi kluski i knedle”.
O gotowaniu i prowadzeniu bloga kulinarnego rozmawiamy z autorką książek „Zupy domowe” oraz „Pierogi kluski i knedle”.
Słów zachwytu zaledwie kilka, o tym, co w Szwecji najlepsze i najsmaczniejsze...
Marzena Warsztocka kocha kuchnię arabską za ogromną różnorodność i za to, że w jakiś magiczny sposób łączy ludzi.
Czy afera solna będzie miała drastyczny wpływ na spadek eksportu polskiej soli?
Sos rybny, pasta z tamarynowca, kasztany wodne czy kiełbasa chorizo - każda nowa potrawa czy produkt jest jakimś odkryciem – o swojej pasji opowiada blogerka Magda Obada.
Czy dlatego wszystkie gwiazdy mieszkają w Los Angeles? Pierwszy babeczkomat otwarty!
Prestiżowy londyński Financial Times opublikował listę najlepszych warszawskich restauracji.
W weekend 9-11 marca na Rynku Starego Miasta w Warszawie odbędzie się trzeci z kolei odpustowy Jarmark Kaziuki
Smaki i zapachy Podlasia, festiwal kuchni greckiej, konkurs "Kulinarny talent" na EuroGastro 2012
W dniach od 2 do 25 marca w Óbidos w Portugalii odbywa się 10-ty Międzynarodowy Festiwal Czekolady