kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Polacy uwielbiają mięso!
Statystyczny Polak zjada aż 74 kilogramy mięsa.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Statystyczny Polak zjada aż 74 kilogramy mięsa.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Festiwal Dobrego Smaku w Łodzi to coroczna impreza pełna konkursów i pokazów sztuki kulinarnej.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Zapraszamy na warsztaty kulinarne dla uczniów i nauczycieli szkół gastronomicznych.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Small Plates and Sweet Treats to książka, która otworzy dla Was zupełnie nowy świat bezglutenowych, fantastycznych potraw. Obejrzyjcie video recenzję Laury Osęki!
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Nie gotujemy, nie smażymy, nie marynujemy. Za to suszymy, miksujemy, używamy sokowirówki i „kiełkujemy”. Raw diet, dieta surowa, witarianizm - na czym to polega?
edem
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 6, Artykułów: 65Badania potwierdzają, że żywność ekologiczna jest dużo bardziej wartościowa od konwencjonalnej. Ma znacznie wyższą wartość odżywczą!
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Targi pizzy, pasty i wina odbywają się w ramach Międzynarodowych Targów Łódzkich.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Marlena de Blasi, Smaki północnej Italii, Wydawnictwo Literackie.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Książka zbierająca przepisy wraz z poradami kulinarnymi Julii Child, autorki pierwszego w USA show kulinarnego. Przekład: Anna Sak.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Tomek Jakubiak w swoim nowym programie w Kuchnia TV na nowo odkrywa polskie sezonowe produkty. Efekt będzie znakomity! - gwarantuje.