

Kuchnia dla piłkarzy na Euro 2012
W żywieniu piłkarzy najważniejsze jest unikanie nasyconych tłuszczów i pustych węglowodanów oraz spożywanie dużej ilości owoców i produktów z pełnego ziarna.
W żywieniu piłkarzy najważniejsze jest unikanie nasyconych tłuszczów i pustych węglowodanów oraz spożywanie dużej ilości owoców i produktów z pełnego ziarna.
Zakłady Mięsne ,,Pekpol Ostrołęka”, korzystając z dobrodziejstw lasu wzbogaciły swoją ofertę o linię pasztetów ,,Dary Puszczy”.
Szynka peklowana metodą tradycyjną.
Słowacja to nie tylko piękna kraina turytyczna, ale również prawdziwy raj dla smakoszy. Czas poznać słowackie smaki z przewodnikiem „ Słowacja. Karpackie serce Europy”.
Linia wedlin Classic to produkty adresowane do całej rodziny i przeznaczone do codziennej konsumpcji.
Mazurskie hotele zapraszają na specjalne programy prezentujące mazurską kulturę i mazurski folklor.
Debatą o tym, co zrobić, aby handlowcy przestrzegali zakazu sprzedaży alkoholu nieletnim, a młodzież nie sięgała po trunki, zakończy się kampania „Promile nie dla nieletnich”
Nowy wymiar kawy w ekspresach automatycznych De'Longhi
Książka „Gawędy o jedzeniu” Marii Iwaszkiewicz to smakowity kąsek kulinarny i literacki. To rozmowy o kuchni i jedzeniu... przy jedzeniu
Wyjątkowy rodzinny zestaw garnków sprawi że przyrządzisz nawet najbardziej wymyślne danie w sposób zdrowy, szybki i oszczędny - bez tłuszczu, bez soli, bez nadmiaru wody.