domix
| Starszy Kucharz | Przepisów: 5, Artykułów: 20Środa Popielcowa - zapomniane zwyczaje
Przypomnijmy sobie staropolskie zwyczaje związane z przygotowaniem do nadchodzącego postu.
domix
| Starszy Kucharz | Przepisów: 5, Artykułów: 20Przypomnijmy sobie staropolskie zwyczaje związane z przygotowaniem do nadchodzącego postu.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Polska drużyna lodziarskich mistrzów w pokonanym polu pozostawiła prawdziwe cukiernicze potęgi!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Za nami I półfinał II edycji konkursu BlogerChef. Przeczytajcie i zobaczcie zdjęcia ze spotkania blogerów kulinarnych w hotelu Szafran w Czeladzi.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Obejrzyjcie relację filmową z warsztatów Dzień z Podravką w Legnicy.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Szóste warsztaty i konkurs „ Dzień z Podravką” tym razem gościły w Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Legnicy.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449V warsztaty trzeciej edycji konkursu „Dzień z Podravką” odbyły się 25 października 2013 roku w Zespole Szkół Zawodowych Nr 2 im. Marii Dąbrowskiej w Dęblinie.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844W Centrum Domowych Inspiracji gotowali ci co biegają, ćwiczą lub też zamierzają zacząć uprawiać sport. Było wesoło, szybko, węglowodanowo, białkowo a przede wszystkim zdrowo!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Małopolskie produkty regionalne i tradycyjne już pod koniec tego roku dostępne będą w całorocznej sprzedaży na terenie całej Polski.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Doskonałe mięso, świetna atmosfera i humory, a wszystko to podlane zimnym piwem - zapraszamy na relację z grillowania z Kasztelanem Niepasteryzowanym.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Polecamy Wam przepisy na pyszne i efektowne potrawy, zdobyliśmy je dla Was na Zdrowych Warsztatach Kulinarnych, gdzie przyrządzaliśmy je według przepisów Konrada Birka.