redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Sous vide - awangarda w kuchni
Byliśmy na warsztatach z sous vide w studiu CookUp, Przeczytajcie czy gotowanie w niskich temperaturach ma szansę zaistnieć w domowych kuchniach?
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Byliśmy na warsztatach z sous vide w studiu CookUp, Przeczytajcie czy gotowanie w niskich temperaturach ma szansę zaistnieć w domowych kuchniach?
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Byliśmy na warsztatach z marką Hochland i Tomkiem Jakubiakiem na których wyciągnęliśmy od niego kilka przepisów specjalnie dla Was!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Birofilia w Żywcu to największy festiwal złocistego trunku w naszym kraju - co roku w czerwcu do Żywca zjeżdżają piwowarzy z różnych krajów.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449W tym roku Festiwal obchodził swój jubileusz. Zobacz relację z Festiwalu Dobrego Smaku.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Zapomnijcie o kawie rozpuszczalnej, mlecznych kawopodobnych napojach w stylu latte czy nawet o espresso z rzadko czyszczonego ekspresu. Poznajcie chemex, drip i AeroPress!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Projekt Dzień z Podravką nabiera rozpędu – trzecie już warsztaty III edycji projektu odbyły się w Radziejowie w Zespole Szkół Mechanicznych im. Marszałka Józefa Piłsudskiego.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Jak zdrowo, smacznie a zarazem szybko przygotować szybki posiłek uczyliśmy się razem z Katarzyną Skrzynecką na warsztatach z markami Bosch, Borges i Fit&Easy. Mamy też przepisy!
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Dzień z Podravką zagościł w Białej Podlaskiej, gdzie uczniowie mieli okazję złapać karczocha za rogi i skorzystać z wiedzy doświadczonego kucharza. My też tam byliśmy!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Instytut Chemii Nadużywanej uświadomił 6 000 konsumentów na temat dodatków do żywności.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Do szkoły, która wygrała drugą edycję projektu "Dzień z Podravką" przyjechała nagroda - ciężarówka po brzegi wypełniona produktami przydatnymi w kuchni!