Wiosenne gotowanie w CookUp
Szparagi, krewetki, wołowina, chleb, lody oraz kuchnia tajska, włoska, francuska i polski fusion to tylko niektóre z tematów wiosennych warsztatów w Cook Up.
Szparagi, krewetki, wołowina, chleb, lody oraz kuchnia tajska, włoska, francuska i polski fusion to tylko niektóre z tematów wiosennych warsztatów w Cook Up.
Dnia 26 kwietnia zwycięska drużyna uczennic ze szkoły w Ciężkowicach odbierze główna nagrodę za zwycięstwo w drugiej edycji "Dzień z Podravką"!
Od 13 do 20 kwietnia 2013 roku trwa Tydzień Weganizmu, w ramach którego w wielu miastach Polski odbędą się panele dyskusyjne, wykłady i spotkania ze specjalistami.
Ruszył projekt informacyjno-edukacyjny Instytut Chemii Nadużywanej, poświęcony dodatkom do żywności: barwnikom, aromatom, wzmacniaczom smaku i konserwantom.
Zapraszamy na Targi Regionalia i Agroturystyka, które odbędą się w dniach 19-21 kwietnia br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska.
Zapraszamy na przepełnione pozytywną, wiosenną energią warsztaty kulinarne z Grzegorzem Łapanowskim! Doskonałe jedzenie, wino i świetna zabawa!
Zapraszamy do udziału w III Ogólnopolskich Warsztatach i Konkursie Kulinarnym "Dzień z Podravką”.
Wyobraź sobie idealne przygotowania do Świąt – gotujesz w pełni wyposażonej kuchni, wszystkie składniki masz pod ręką, nad Twoimi potrawami czuwa doświadczona szefowa kuchni...
Nowe miejsce w stolicy - w sobotę 23 marca 2013 roku rusza Nowy Targ - będzie tam można kupić lokalne, regionalne produkty z całej Polski. Oprócz tego wiele innych atrakcji!
20 marca o godz. 18.00 w CookUp przy ul. Racławickiej 99 (Fort Mokotów) odbędą się warsztaty kulinarne z kaszą w roli głównej.