redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Warsztaty przypraw orientu z Maciejem Szaciłło
Zapraszamy na warsztaty na temat orientalnych przypraw z Maciejem Szaciłło w Warszawskiej Akademii Kulinarnej.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Zapraszamy na warsztaty na temat orientalnych przypraw z Maciejem Szaciłło w Warszawskiej Akademii Kulinarnej.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Już 6 marca 2013 roku w Warszawie odbędzie się finał II edycji konkursu ”Dzień z Podravką”. My też tam będziemy odkrywać kulinarne talenty przyszłych mistrzów kuchni!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Jeśli nie masz jeszcze planów na Dzień Kobiet – zabierz koleżanki i przyjdź na babskie, włoskie gotowanie w CookUp Studio Kulinarne.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Podczas warsztatów knife skills w studiu kulinanrym Cook Up uczestnicy nauczą się podstawowych technik pracy z nożem.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Ruszyła właśnie kolejna, dziewiąta już edycja konkursu „Młody Kreator Sztuki Kulinarnej”, skierowanego do młodych kucharzy.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Monika Małkowska, charyzmatyczna krytyczka sztuki, poprowadzi najbliższą „Przystawkę z kultury”
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Najwięksi miłośnicy herbaty zjadą się 27 października do Warszawy, bo właśnie w ostatni październikowy weekend odbędzie się tu Festiwal Herbaty.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Food Day to dzień w którym 120 organizacji z całego świata jednoczy się na rzecz lepszego jedzenia.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Obchodzony 16 października Światowy Dzień Chleba to okazja nie tylko do celebracji aromatycznego pieczywa, ale też szansa, aby upiec swój własny bochenek!
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147W dniach 18 - 19 listopada na Zamku Kliczków odbędzie się II Festiwal Kulinarny Borów Dolnośląskich, święto regionalnego przyrządzania dziczyzny i runa leśnego.