

Tir produktów Podravki dla szkoły w Ciężkowicach!
Do szkoły, która wygrała drugą edycję projektu "Dzień z Podravką" przyjechała nagroda - ciężarówka po brzegi wypełniona produktami przydatnymi w kuchni!
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Do szkoły, która wygrała drugą edycję projektu "Dzień z Podravką" przyjechała nagroda - ciężarówka po brzegi wypełniona produktami przydatnymi w kuchni!
Szukacie prostego sposobu na naturalny nawóz dla kwiatów, wypróbujcie to co masz w lodówce.
Współczesny przemysł spożywczy w dużej mierze opiera się na substancjach dodatkowych do żywności. Zobacz co znajduje się w żywności.
Już od 26 kwietnia z najnowszym numerem Party. Życie gwiazd kolejna książeczka kulinarna "Kuchnia jak u Sowy Grill na wiosnę".
Żurawina i jej właściwości lecznicze
Zobacz jak zatrzymać kolory gotowanych warzyw.
Jak gotować warzywa pokrojone, żeby nie stracić za dużo ich wartości odżywczych? Kilka porad.
Kilka porad jak gotować, żeby nie stracić wartości odżywczych.
Co prawda bułka tarta nie należy do bardzo drogich produktów, ale ta zrobiona samodzielnie będzie o wiele smaczniejsza.
W cyklu Bloger Tygodnia wybieramy się na kulinarną przygodę z Agiatis, czyli Magdaleną Brzoskowską.