MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Sposób na sadzone jajka
Sadzone jajka łatwo usmażyć gdy wiesz co należy zrobić.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Sadzone jajka łatwo usmażyć gdy wiesz co należy zrobić.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Z okazji swoich siódmych urodzin Arkadia zabierze nas w podróż po Europie! W programie między innymi degustacje przysmaków różnych narodów.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Jeśli w twoim domu często goszczą frytki własnoręcznie pieczone , przeczytaj poradę.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Piękny aromat ziół w twojej kuchni.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Przez pomyłkę do potrawy dodałaś za dużo soli i co wtedy.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Sałata na obiad , krucha i chrupka a wystarczy tylko 10 minut.
modestep
| Szef Kuchni | Przepisów: 7, Artykułów: 25Rochelle Peachey mieszkająca w Essex to absolutnie szalona fanka curry. Ma za sobą ponad 29 i pół tysiąca posiłków bogatych w ostre chilli!
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Super porada, polewa będzie miękka i twoje ciasto będzie wyglądało jak z cukierni.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Dziś przez judasza w kuchennych drzwiach zaglądamy do kuchni polskich celebrytów.
kogelmogel
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 29, Artykułów: 47Kilka ważnych rad na temat panierowania mięsa.