TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Rozgrzany tłuszcz
Czy tłuszcz jest już rozgrzany?
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Czy tłuszcz jest już rozgrzany?
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Sprawdzone sposoby na zagęszczanie domowej zupy
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Jak usmażyć pyszne warzywa?
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Pękający makowiec nie prezentuje się rewelacyjnie - sprawdzony domowy sposób na to uniknąć tej niemiłej niespodzianki ...
Anko28
| Szef Kuchni | Przepisów: 45, Artykułów: 14Aby mleko nie kipiało i nie przypalało się, znalazłam na to dobry domowy sposób.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Łatwy sposób na dłuższe cieszenie się chrupiącą rzodkiewką
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Nietypowe składniki poszerzają smakowe horyzonty!
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406A może by tak spróbować choć raz inaczej?
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Jak doprawiać pieprzem bez wpadki
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Co zrobić aby ścierany ser nie przywierał do metalowej tarki