szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Mięta
Mięta i jej wszechstronne właściwości
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Mięta i jej wszechstronne właściwości
suri29
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 223, Artykułów: 8Co zrobić aby groszek był zielony po ugotowaniu
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Jakie są najlepsze warunki do przechowywania tego cennego pokarmu
suri29
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 223, Artykułów: 8Dobra rada na dobry rosół
suri29
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 223, Artykułów: 8Pulchne ciasto naleśnikowe
smakosz 1988
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 704, Artykułów: 6Smaczne danie przyrządzone z głową
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Chcesz dowiedzieć się jak przyrządzać raki, a może nigdy nie próbowałeś, bo nie wiesz jak to się je? Weź udział w uczcie rakowej!
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Pusta butelka po płynie do naczyń, nie martw się naczynia można umyć w inny sposób
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Jajka są zdrowe ale czy wiesz jak uratować suchą jajecznicę.
MARIA66
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 509, Artykułów: 132Smaczny i świeży majonez to właśnie tylko ten domowy.